Wednesday, August 10, 2016

Jeg gruer meg til å åpne meldingsboksen min..

Jeg har tenkt lenge på om jeg skulle poste dette inlegget eller ikke. Som dere ser ble beslutningen å poste det!

Det gjør meg forferdig trist at noen føler det er greit å sende meg stygge meldinger anonymt i kontaktskjemaet mitt gang på gang. Det samme gjelder kommentarfeltet. Det som gjør ekstra vondt er når det ikke bare går på papirprosjektene jeg legger ut og hva de tror og tenker om alt i bloggen men også på meg som person og min familie.
Jeg er en 28år gammel jente og har følelser som de aller fleste andre :(
Ris og ros er jeg absolutt for, men her snakker vi skikkelig stygge hat-mail !
Dette har pågått i lengre tid og nå har jeg bare fått nok.

Jeg gruer meg til å åpne opp varsler på meldingsboksen, sånn skal det ikke være!


Ved siden av det å blogge om papirkreasjonen jeg lager så er jeg mamma til 3 nydelige aktive små barn. Jeg jobbet med funksjonshemmede barn/Ungdom men går for tiden på arbeidsavklaringpenger fordi jeg har vært syk over lengre tid og fortsatt er det!
Det er en kamp hver dag og posjonere ut kreftene riktig for at både jeg og de rundt meg skal ha det best mulig.
Hobbyen min bruker jeg som avkobling, både i gode og dårlige perioder.
Jeg elsker å scrappe og få utløp for min kreative side. I ro med hodetelefonene på blir de aller fleste av mine kort til. Og en sjelden gang er jeg så heldig å få være med på scrappetreff og får møte mange andre flotte damer som liker akkurat det samme som jeg gjør.

På nettet finnes det masse flotte blogger med utfordringer, tutorials, tips og inspirasjon. En dag ble jeg bitt av basillen jeg også, jeg begynte og blogge det jeg laget for å være med i dette nettverket. For det meste har jeg positive erfaringer med det. Men noen ganger må jeg innrømme at tanken har streifet meg at jeg kansje burde lagt ned hele bloggen.
Eksponerer jeg med frivillig der ute i den store internettverden for å bli mobbet!? 

Kontaktskjemaet mitt for innboks-meldinger på bloggen er med dette slettet. Det samme er kommentarfeltet. Jeg orker rett å slett ikke ta imot flere hat-mailer anonymt.
Jeg kommer ikke til å ta imot bestillinger på kort en stund fremover heller, jeg har mange flinke venninner som sikkert kan hjelpe deg :D

Jeg vil fokusere på det som var grunnen til at jeg begynte med denne hobbyen.
Å være kreativ, sosial og utfordre meg selv innen for hobbyen. Jeg kommer nok til å legg ut ting på Facebooksiden min oftere for inspirasjon, også får jeg se hva jeg gjør med bloggen etterhvert.
Nå skal jeg bruke de neste dagene på å rydde litt på scrapperommet mitt og finne godfølelsen igjen <3

Tusen takk for alle hyggelige ord og likes dere har lagt igjen både her og på facebooksiden min. All inspirasjon og tips dere sprer rundt dere på diverse blogger og Facebookgrupper. Jeg elsker hobbyen min og setter utrolig stor pris på og få dele den med noen som forstår!

<3 Ønsker dere alle sammen en riktig fin dag. Og gjør meg en tjeneste da, skriv noe hyggelig til noen i dag som fortjener det. Alle er vi mennesker og trenger kjærlighet!

Susanne :)